Derde Sneukelwandeling is terug

We zijn inmiddels reeds twee jaar verder sinds we laatst onze Sneukelwandeling noodgedwongen moesten uitstellen. Maar uistel is geen afstel!

De sneukelwandeling van Lieve-R –Zuiver, die gepland was op zondag 15 maart 2020, kon niet doorgaan vanwege gevaar voor Coronabesmetting. We verwittigden iedereen die een kaart had gekocht dat we de wandeling zouden laten doorgaan op het ogenblik dat dit veilig(er) kon gebeuren.

We hopen dat dit in de komende weken het geval is en beslisten om de derde sneukelwandeling (waarvoor je een kaart hebt aangekocht)  te laten doorgaan op 9 oktober. Je kan starten tussen 14 en 15u aan de loods naast Stuiver 37. De parkeerplaats zal de weide zijn naast de loods.  

Vergeet niet het aangekochte ticket  mee te brengen!

Heel veel dank  voor jullie steun en tot dan!

De Sneukelwandeling op Facebook